Roos Stuurman-Wieringa

Urologie Delft-3784-webresolutie

Dokter Stuurman-Wieringa heeft haar opleiding gevolgd in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) en ze is sinds 2011 uroloog. Al tijdens de opleiding heeft ze de behandeling van stenen als aandachtsgebied gekozen. In 2011 heeft ze drie maanden onder persoonlijke begeleiding van Professor Traxer in Parijs de behandeling van stenen via de plasbuis met de flexibele camera en laser verricht. Professor Traxer is één van de pioniers van deze techniek. Wereldwijd geeft hij hierover cursussen en trainingen. Daarnaast heeft ze in het bekkenbodemcentrum Amsterdam de behandeling van incontinentie als tweede aandachtsgebied ontwikkeld. Ze is verder gespecialiseerd in de behandeling van plasklachten bij goedaardige prostaatvergroting, waaronder de Green Light Laserbehandeling.

In 2020 heeft zij met succes het certificaat van de 2-jarige RINO-opleiding tot seksuoloog behaald. Momenteel volgt er nog een 5-jarige vervolgtraject om de NVVS-registratie tot seksuoloog te behalen. Naar verwachting zal ze in 2025 aan de eisen voldoen.

Om u op verschillende locaties te kunnen behandelen is zij werkzaam in Voorburg, Naaldwijk en de hoofdlocatie in Delft. In 2010 heeft zij samen met John van der Hoeven in Ghana een werkbezoek gebracht aan het ziekenhuis van Sunyani en Offinso waarbij zij ook heeft bijgedragen aan medische scholing.

BIG nr. 29061503701